Problemerne har været større på “Star Wars: Han Solo”-produktionen end først antaget. Fyringer og dårligt skuespil har hærget optagelserne op til instruktør-byttet: Ron Howard i stedet for Phil Lord og Chris Miller.

Se også: Fyrede “Star Wars”-instruktører gjorde Han Solo sjov som Ace Ventura

Det er The Hollywood Reporter, som skriver indgående om de mange problemer, der nåede et klimaks i maj, da Lucasfilm fyrede klipper Chris Dickens, der har vundet en Oscar for “Slumdog Millionaire”.

Dickens har også redigeret “Shaun of the Dead” og “Hot Fuzz” – begge film af Edgar Wright, ven til netop Lord og Miller.

Klipperen blev erstattet af en anden Oscar-vinder, Pietro Scalia, der har arbejdet fast sammen med Ridley Scott på film som “Gladiator”, “Prometheus” og “Alien: Covenant” – altså en radikal anden stil.

Endvidere besluttede Lucasfilm sent i forløbet at hyre en underviser i skuespil til Han Solo-hovedrollen, Alden Ehrenreich. De var simpelthen ikke tilfredse med den præstation, som Lord og Miller havde fået frem i det unge talent.

Det hele kulminerede som sagt med fyringen af Lord og Miller i juni, da makkerparret nægtede at lade en ny instruktør overtage produktionen. Nu er det blevet Ron Howards arbejde at samle stumperne.

“Star Wars: Han Solo” får forventet premiere i 2018.

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (2)
Gravatar

#1 Tsunamijhoe 4 år siden

Det er godt nok morsomt at følge med i det her..Hvis man har behov for an acting coach på settet,så burde man slet ikke være i den branche,men desværre er det udseendet først,dernæst talent. Tror Kathleen Kennedy snart skal til at stå skoleret overfor Bob Eiger.
Dog er det nok et rigtig godt skift med den nye editor,for han ved hvordan action skal klippes,og jeg er yderst tilfreds med at de drejer Han solo væk fra en wisecracking ace ventura type, til en mere ironisk figur som han jo også er i de oprindelige film.
Håber bare at Star Wars er SÅ vigtig et brand for dem,at de ikke nedsætter budgettet,og springer over hvor gærdet er lavest,nu hvor der er brugt mange penge på instruktører og klippere som er fyret.
Desværre bliver film med så mange problemer sjældent ret gode,især ikke hvis Ron Howard ikke kan re-shoote scener som han vil eller har behov for.
Klippere kan gøre underværker,men det kræver at der er materiale nok at rode med
Gravatar

#2 Matjo7588 4 år siden

Kathleen Kennedy er da den person der modig nok til at gå ind og redde det.

Mange havde nok valgt ikke at gøre sådan meget netop fordi folk så begynder at stille spørgsmål om det overhovedet fungere og om det ene eller andet er gjort rigtigt.
Så det modigt at tage konsekvensen og sige hvis det ikke er godt nok er det mit job at gøre det godt nok..

Hun gør et godt stykke arbejde.
håber hun for ros af sin chef.

Skriv ny kommentar: