Den blev ikke en stor succes på globalt plan. Men det gjorde den i Danmark – og blandt brugerne på Filmz. Denis Villeneuves sequel til Ridley Scotts “Blade Runner” med titlen “2049” er den bedste film fra 2017.

Se også: Årets Filmz: Læserne elskede “Deadpool” over alt andet i 2016

Det mener brugerne på Filmz, der også havde mange stemmer til Hugh Jackmans sidste tur som Wolverine samt Christopher Nolans krigsfilm, “Dunkirk”.

Gyser-hittet “It” og “The Last Jedi” sniger sig også lige med på års-listen fra Filmz-brugerne, der i år bliver en top 8 med mange film på de efterfølgende pladser uden for listen.

Her kan nævnes “Underverden”, “Valerian”, “La La Land” og “Spider-Man: Homecoming” samt en håndfuld yderligere titler, der akkurat ikke fik nok stemmer til en plads på toplisten.

Her er de 8 film, som I elskede mest fra 2017:

1. Blade Runner 2049
2. Logan
3. Dunkirk
4. Thor: Ragnarok
5. Get Out
6. Baby Driver
7. It
7. Star Wars: The Last Jedi

Følg Filmz på Facebook.Vis kommentarer (3)
Gravatar

#1 aeries 4 år siden

Med "It" og "Star Wars: The Last Jedi" på en delt 7. plads, hvilken er så nummer 8? ;)
"Target that explosion and fire!", Hikaru Sulu, Star Trek VI: The Undiscovered Country
Gravatar

#2 smolinsk 4 år siden

Små kedelig og lang film Blade runner 2049, flot film helt sikkert. dunkirk lige så kedelig og ligegyldig. bedste film på den liste er Get out helt sikkert:)
Gravatar

#3 Mads47 4 år siden

Jeg synes bestemt at Blade Runne 2049, Logan og Star Wars har være blandt de bedste film oplevelser sidste år. Dog fik jeg aldrig set Baby Driver, men den skal helt klart ses.

Skriv ny kommentar: