Så står weekenden endelig for døren, og med den er det tid til at få slappet af og set en masse gode film og serier, hvad enten det betyder en tur i biffen eller afslapning foran fjernsynet med en god Blu-ray.

Biografsalens mørke byder i denne uge på en lang række nye udgivelser. Bl.a. stormer Dwayne Johnson frem i eventyrfilmen “Journey to the Mysterious Island”, mens det også bliver til et par dokumentarer med “Bill Cunningham New York” og “Henning Larsen – lyset og rummet”. Derudover byder biografsalens mørke på det græske drama “Alperne”, den danske thriller “Over Kanten”, den amerikanske actionfilm “Act of Valor”, det tysk/russiske drama “Faust” og det spanske drama “Erindring om mine bedrøvelige ludere”.

Skal du i biografen og se en eller flere af ugens nye biografpremierer, har du en god serie, du skal snuppe endnu et afsnit af, eller har du noget helt tredje, du skal opleve i weekenden? Klik i ‘Kommentarer’ herunder og fortæl os om dine weekendplaner!

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (18)
Gravatar

#1 kasperfmn 12 år siden

Af en eller anden grund ser "Journey to the Mysterious Island" ud, som om den kunne være underholdende, så overvejer lidt, om jeg skal en tur i biffen og fange den.
Gravatar

#2 Kruse 12 år siden

Jeg regner med at jeg skal se "Take Shelter" i aften på BD :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#3 Richard Burton 12 år siden

Skal grille hos naboen i dag og have filmdag med en kollega og en tidligere kollega imorgen. Vi skal se Chronicle og Underworld Awakening i 3D, hvis min ven når at få dem fra Axel, samt Haywire og de franske Intouchables og Les Lyonnais.
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#4 Batsy 12 år siden

Jeg skal have et gensyn med V for Vendetta, og se The fighter begge på blu ray. Imorgen skal jeg i biffen og se the Avengers. Regner med nu jeg skal spille lidt Halo reach med min lillebror, og BF3 single player :)
"I learned that courage was not the absence of fear, but the triumph over it".Gravatar

#5 Takfornu 12 år siden

#3 Glæd jer til Intouchables og Les Lyonnais :)
A Life Lived in Fear - Is a Life Half Lived !
Gravatar

#6 Richard Burton 12 år siden

Absolut :)
Jeg glemmer aldrig smagen af Werners ægte!
Gravatar

#7 Ash 12 år siden

Begynde paa saeson 4 af The Wire...
Gravatar

#8 TheEnd 12 år siden

The Avangers står for skud! Og lidt mountainbiking :)
A bottle! Don't bother.
Gravatar

#9 MMB 12 år siden

Et mesterværk.
Gravatar

#10 X&O 12 år siden

The Avengers, forhåbentlig i 2D og Chronicle.

Skriv ny kommentar: