Ofte kan jobbet som anmelder have sine fordele: Masser af gratis film, som man får mulighed for at se før alle andre. Men andre gange er jobbet knap så misundelsesværdigt og kaster i stedet vendinger som ”ildelugtende filmprut” og ”dræbende kedelig” med sig…

I 2010 var der 11 biograffilm, der ifølge Filmz’ anmeldere stank så meget, at de fik tildelt bundkarakteren 1 – efterfulgt af et par lidet flatterende gloser.

De 11 bundskrabere var:


Saw 3D- Søren Ildved skrev: ”Filmen er end ikke det mindste skræmmende, den er fyldt af ringe skuespil og et dræbende kedeligt plot, og selv 3D-effekten er virkelig overflødig.”

Dear John – Søren Ildved skrev: ”… sølle omgang, der har candyfloss i stedet for sjæl.”

Did You Hear About the Morgans? – Søren Ildved skrev: ”Her er Hugh Grant dog særdeles hårdt presset af et rædsomt manuskript, og i en alder af 49 år virker den drengede personlighed nu tiltagende besynderlig…”

Drengerøve – Søren Ildved skrev: ”Hvis der er en visdom at hente fra filmen, så er det blot den, at ud af drengerøve flyder kun lort.”

Far til fire på japansk – Søren Ildved skrev: ”Det føles lidt som at være den eneste ædru til en fest, hvor alle griner højlydt over den samme vittighed, uanset hvor mange gange den bliver gentaget.”

Frihed på prøve – Jonas Pedersen skrev: ”I ganske lavt gear tøffer vi derudad med folkekomediens floskler om indspiste og forstokkede, jyske bønderrøve og gæve københavnerdrenge.”

Luftens sidste mester – Søren Ildved skrev: ”Shyamalan demonstrer bestemt ikke noget mesterskab over luften her – det skulle da lige være evnen til at skabe en ualmindeligt stor ildelugtende filmprut.”

Overscoring- Jonas Pedersen skrev: ”Som udspekuleret konceptfilm hører ‘Overscoring’ til i den billige ende… nytænkningen kan ligge på et meget lille sted.”

Pas på pelsdyrene – Søren Ildved skrev: ”Der er så mange ting galt med ‘Pas på pelsdyrene’, at man sidder gennem hele filmen med et opgivende udtryk i hovedet.”

Skyline – Andreas Ebbesen Jensen skrev: ”Det er tidligt at udnævne årets ringeste film, men omvendt har jeg svært ved at se, hvordan ‘Skyline’ kan blive overgået.”

Vampires Suck – Søren Ildved skrev: ”… nogle af de mest ydmygende og idiotiske vitser, jeg har set i meget lang tid.”

Hvilke film synes du var årets stinkere? Klik i ‘kommentarer’ herunder for at diskutere i forum.Vis kommentarer (64)
Gravatar

#1 Antlion 10 år siden

Jeg føler virkelig for Benway. Hvilke lorte film, I tvinger ham til at se. :)
Gravatar

#2 gladiator 10 år siden

Her kan man jo faktisk slet ikke tale om en alt for kritisk anmelder... Halvdelen af filmene er jo skrot... Søren Ildved har spildt mange timer haha :D
Gravatar

#3 Popeye 10 år siden

Har Insider ikke givet nogle film 1 stjerne eller er han bare mere generøs ?
...and then some
Gravatar

#4 Babo Rises 10 år siden

I det mindste så I filmene gratis, mens os almindelige dødelige betaler for skidtet :-) Jeg føler squ ikke med jer :-)
Gravatar

#5 Babo Rises 10 år siden

Popeye (3) skrev:
Har Insider ikke givet nogle film 1 stjerne eller er han bare mere generøs ?


Han drikker vist ikke så meget latte, nej :-)
Gravatar

#6 Sweetiebellefan 10 år siden

Jeg har kun set "Pas På Pelsdyrene".

"The Crazies" skulle have været på.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#7 Kruse 10 år siden

Benway tager en masse for holdet. Alle de film som ingen andre gider at se, bliver han tvunget igennem. Jeg har næsten ondt af ham. Hvis nu bare at de andre hjalp lidt mere til engang i mellem, så Søren ikke skal igennem så meget lort.

Men anyway, jeg glæder mig til at læse en anmeldelse fra Benway, når der engang bliver lavet en "Pas på Pelsdyrene 2" ;)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 djibyman2-the seque 10 år siden

Jeg syntes Saw 3D var dårlig, men ikke 1 stjerne dårlig, måske 2....3,mest fordi jeg godt kan lide francisen, men den er ikke god det er jeg enig i, jeg så faktisk helst de ikke havde lavet den, har ikke set alle på listen, men resten af dem jeg har set er jeg enig med ham i, syntes dog Knight And Day burde have været på listen og ligeså burde.........ahhh, tis,...jeg ved jeg får verbale tæsk for det, men jeg syntes The Expendables fortjener en plads på den liste, for mig er den årets mest over vurderede film.

Narniabæver1973 (6) skrev:
"The Crazies" skulle have været på.


But whyyyyyy, jeg var vild med den;-)
Gravatar

#9 Sweetiebellefan 10 år siden

Håber at "Smølferne" kommer på næste år.
Twilight Sparkle: "Real friends don't care what your cover is. Friendship is a wondrous and powerful thing.
Gravatar

#10 Høegh 10 år siden

Narniabæver1973 (9) skrev:
Håber at "Smølferne" kommer på næste år.Hvorfor håbe på det?
Det der må ske må ske, måske

Skriv ny kommentar: