Kevin Smith var langt fra tilfreds, da listen over de nominerede til Independent Spirit Awards 2012 blev offentliggjort for nylig.

Smith finansierede selv den ugelange visning af hans seneste film “Red State” i biograferne i juni, således at filmens skuespillere havde mulighed for at blive nomineret til forskellige filmpriser.

Se også: Ucensureret red band-trailer til “Red State”.

Sådan skulle det dog ikke gå, og filmen blev helt forbigået, da de nominerede til Independent Spirit Awards blev afsløret. Den iltre instruktør skriver på sin Twitter-profil: ”Hvordan fanden kunne SpiritAwards IKKE nominere Michael Parks? Eller John Goodman? Eller Melissa Leo? F*ck jeres idiotiske organisation. #FakeIndie.”

I stedet for “Red State” – der har fået en noget blandet modtagelse – finder man blandt de nominerede til Independent Spirit Awards 2012 bl.a. “50/50”, “The Descendants” og Nicolas Winding Refns “Drive”.

Kevin Smith har to gange været nomineret til Independent Spirit Awards – i 1995 for manuskriptet til “Clerks” og i 2000 for manuskriptet til “Dogma”. Han vandt prisen for bedste manuskript i 1997 for “Chasing Amy”, men siden da har han ifølge Independent Spirit Awards – og flere fans – altså ikke helt kunnet leve op til fordums storhed.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (53)
Gravatar

#1 gorakaraz1 12 år siden

Det er Kevin Smith. Hvem havde forventet andet.
Gravatar

#2 Slettet Bruger [4273489491] 12 år siden

Er det ikke at gøre en nyhed ud af ingenting? Kevin Smith siger jævnligt "værre" ting i sine podcasts og skriver det sikkert også på sin Twitter-account.

Men nu da det drejer sig om "Red State", bliver det blæst op til at være det helt store.
Gravatar

#3 Kruse 12 år siden

#2: Præcis! Hvorfor lave en nyhed over et udbrud på Twitter?

Og hvad er egentligt grunden til denne nyhed? Kevin Smith føler at "Red State" blev forbigået, men det er vel de færreste af brugerne her på sitet der har set filmen, og på nogen måde kan byde ind med om det var retfærdigt eller ej. Ellers lægger nyheden jo bare op til en omgang Kevin Smith-bashing.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#4 Tommy Kristensen 12 år siden

#3: Hvorfor ikke? Twitter er da efterhånden den korteste vej til "ren" information - personlige holdninger direkte fra stjernerne selv.

I stedet for at læse et ofte lettere omskrevet citat i en avis eller lign. Til tider endda taget ud af kontekst. På twitter kan der ikke trækkes i land med "Det er citatfusk", "Det har jeg aldrig sagt" osv. Det er den direkte, og korteste, vej til et statement, der måske ikke har været forbi PR-afdelingen, er blevet pudset af, omformuleret og hvad ved jeg. Det giver måske i virkeligheden et lidt bedre "sandhedsbillede" af de mennesker der benytter sig af twitter.

Og så til Smith-bashing... Hvis man har set "Red State", så forstår man da godt den er blevet overset. Fuck en omgang lort. Traileren så spændende ud, og filmen starter lovende - men så kuldsejler det, og ender med at ligne noget et par førsteårselever på en filmhøjskole har strikket sammen.
Gravatar

#5 Slettet Bruger [4273489491] 12 år siden

#4 -

Personlige holdninger begrænset til 140 tegn, hvilket ikke giver mulighed for at uddybe sine holdninger. Ironi, sarkasme o.s.v. er ofte svært at tolke ud fra tekst, hvilket vi vist kan finde mange eksempler på, bare her på filmz, selvom folk kan skrive hele romaner i ét indlæg.

Så ja, du får da bestemt ren information og personlige holdninger, bortset fra alle de stjerner, der har folk til at skrive på Twitter for dem, men der er ret lang vej fra at læse ord på en skærm og rent faktisk forstå hvad der menes, med mindre man rent faktisk har et tæt forhold til personen der skriver den pågældende tweet og ved hvad der ligger bag.

Jeg følger adskillige folk på Twitter, hvor jeg kan skelne mellem om de mener noget seriøst eller om de bare troller, men kommer man ind fra højre og ikke kan skelne, så kan sådan noget hurtigt blæses op til noget, det slet ikke er.

Og mht. Smith, så er jeg slet ikke enig mht. "Red State", så der har du et glimrende eksempel på to mennesker, der har set samme film og har hver sin oplevelse af den.
Gravatar

#6 Kruse 12 år siden

Tommy Kristensen (4) skrev:
#3: Hvorfor ikke? Twitter er da efterhånden den korteste vej til "ren" information - personlige holdninger direkte fra stjernerne selv.


Men hvorfor lave en nyhed ud af at en af disse stjerne lufter nogle frustationer? Jeg kan virkelig ikke se den store nyhedsværdi. At man kommer med et udbrud af sine frustrationer på Twitter, Facebook, Youtube-comments, kan jeg ikke se hvorfor man skal lave en nyhed over. Hvad en "Stjerne" klikker på Like til et link eller skriver sin mening om en prisuddeling på 140 tegn, er ikke noget jeg forbinder med stor nyhedsværdi.

Og så siger Utyske nogenlunde resten :)
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#7 Tommy Kristensen 12 år siden

Utyske: "Så ja, du får da bestemt ren information og personlige holdninger, bortset fra alle de stjerner, der har folk til at skrive på Twitter for dem..."

Ja, der er da stjerner der har personlige assistenter til at updatere ting på Twitter. Der er dog hos samtlige af de "stjerne" og personer jeg følger ikke svært at se hvornår det er tilfældet. Det er poster-opdatering, det er presseting, det er red carpet events mv. - og ofte formuleret, så man sjældent er i tvivl - og jeg har aldrig set eller hørt om en assistent eller lign. der har kommenteret så personligt som ovenstående, om politiske holdinger eller lign.

...og det er ikke nødvendigvis begrænset til 140 ord. Der er riiiiig mulighed for at poste flere beskeder, eller bruge de forskellige tilvalgsmuligheder i form af andre apps, så man kan klikke "læs mere".

Som offentlig person, f.eks Obama, så ved man, at man har pænt mange followers, og hvis man ikke vil misforståes, så må man da formulere sig så det ikke kan misforståes... Det er da vigtigere, end at overlade modtageren til at skulle tolke.

Kruse: "Men hvorfor lave en nyhed ud af at en af disse stjerne lufter nogle frustationer? Jeg kan virkelig ikke se den store nyhedsværdi."

Du har læst nyheden, og skrevet to posts? Hvorfor spilde tiden, hvis det er så uinteressant? Det har da lige sat en debat igang.
Gravatar

#8 Slettet Bruger [4273489491] 12 år siden

Tommy Kristensen (7) skrev:
...og det er ikke nødvendigvis begrænset til 140 ord. Der er riiiiig mulighed for at poste flere beskeder, eller bruge de forskellige tilvalgsmuligheder i form af andre apps, så man kan klikke "læs mere".

Det er jeg klar over, men det er langtfra alle der benytter sig af denne mulighed.
Gravatar

#9 Tommy Kristensen 12 år siden

#8: Følger selv lige knap 100 mennesker, de fleste skuespillere, ingen "alm. dødelige", og er endnu ikke stødt på en "alvorlig" post - hvor folk ikke har taget sig tid til at enten forklare sig godt, bruge flere posts, eller "læs mere"/Link-funktioner. Så kan slet ikke se nogen problematik.
Gravatar

#10 Kruse 12 år siden

Tommy Kristensen (7) skrev:
Du har læst nyheden, og skrevet to posts? Hvorfor spilde tiden, hvis det er så uinteressant? Det har da lige sat en debat igang.


Så kritik skal ties ihjel? Nyhedens indhold finder jeg rigtigt nok uinteressant, så det spilder jeg ikke tid på, men det jeg bruger tid på er selve det at lave nyheden. Det havde en vis interesse for mig.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."

Skriv ny kommentar: