Ikke nok med at Regnar Grastens nye film “Tarok” blev slagtet af anmelderne, så er den også langt fra kommet ud af starthullerne hos publikum. Sølle 23.000 billetter blev solgt i premiereugen, hvor “Thor: The Dark World” og “Kvinden i buret” henviste “Tarok” til en tredjeplads på den danske biograf-topliste.

Læs Filmz’ biografanmeldelse af “Tarok”.

Til sammenligning blev der langet mere end 700.000 billetter over disken i de danske biografer til “Hvidsten gruppen” – Grastens hitfilm fra 2012.

Angiveligt med frygt for en stor økonomisk fiasko med “Tarok” har Grasten nu helt ekstraordinært anmodet Biografklub Danmark om hjælp. Grasten ønsker at få filmen optaget i biografklubben – der giver sine 200.000 medlemmer 50 % rabat – på en særordning for at redde de økonomiske stumper.

For blot et år siden havde Grasten dog en ganske anden holdning til Biografklub Danmark, da han red på en bølge af succes med “Hvidsten gruppen”.

Folk vil godt betale fuld pris for en film i dag, hvis varen er god nok,” sagde Grasten dengang kritisk om rabatordningen. Om varen denne gang så bare ikke er god nok fra Grastens hånd, kommenterer han ikke på.

FACEBOOK: Bliv ven med Filmz.Vis kommentarer (17)
Gravatar

#1 David Munch 10 år siden

Ouch... :D

Altid imponerende at det kommer bag på filmskabere, at dårlige film sælger få biletter. Måske han skulle tilføje nogle eksplosioner, eller en Transformer, så den hjernedøde pøbel vil se den, bare for at redde salgstallene.
Gravatar

#2 Hive 10 år siden

Jeg kan ikke døje Anne-Grethe Bjarup Riis som person, så jeg må erkende at Taroks fiasko fryder mig.

Ja, jeg er et bittert og skadefro væsen.
Gravatar

#3 dunga 10 år siden


Hive:
Jeg kan ikke døje Anne-Grethe Bjarup Riis som person, så jeg må erkende at Taroks fiasko fryder mig.

Ja, jeg er et bittert og skadefro væsen.

Synes normalt ikke, at instruktørens personlighed skal gå ind, og styre hvad man mener om filmen... Men i dette tilfælde støtter jeg fuldt op om "Hive". :-)

Det mest dobbeltmoralske ved Bjarup Riis er nok, at hun ifølge sig selv, lavede "Hvidstensgruppen" for at hylde de mennesker der gav deres liv, for at vi kan leve i et demokratisk samfund med respekt for forskellige holdninger og synspunkter.... Men hvem er det lige der går helt amok, hvis nogen har en anden mening end hende???? Totalt hyklerisk fra hendes side...
Gravatar

#4 Bruno 10 år siden

Sandt at sige, har jeg også virkelig svært ved at se hvem den film taler til. Jeg er selv 39 år gammel og kender til Tarok, men kun fordi jeg meget svagt husker, at navnet var meget oppe i tiden, da jeg var knægt.

Det er dog ikke et navn, jeg overhovedet har haft i bevistheden, indtil filmen dukkede op og uanset filmens kvalitet, er det bestemt ikke en historie, der kunne trække mig i biffen.

Folk der er bare få år yngre end jeg, har ganske sikkert ikke den fjerneste idé om, hvorfor de skulle se en film om en hest, så målgruppen er.. folk i midten af 40'erne og ældre måske?

For mig at se, har de tilsyneladende lavet en film til en nærmest ikke-eksisterende målgruppe og filmen lader samtidig til at være dårlig - ikke ligefrem en vinder-kombination.
Tidligere: utyske/drebble
Gravatar

#5 Salene 10 år siden

Højt at flyve dybt at falde^^Jeg måtte da lige Google hva fanden alt balladen drejede sig om for få noget viden ang. Tarok, var hel blank med mine sølle 32år
Gravatar

#6 davenport 10 år siden

Jeg er 38, og husker ikke hesten fra min barndom. Mine forældre må have skærmet mig..
Min fars fætter, har bare mødt John Williams! Æh, Bæh!!
Gravatar

#7 mr. movie 10 år siden

hahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha .....Pause..... Hahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahaha.... hov var, jeg lugter en fiasko!
Gravatar

#8 Thomsen 10 år siden

Jeg kan også svagt huske Tarok fra sportsudsendelserne i monopoldagene. Men ikke om jeg kan trækkes ind for at se filmen - om jeg så fik betalt billetten og al slik og drikkevarer.

Jeg tror, at Bruno har fuldstændigt ret. De har gjort regning uden vært: det er en film med en minimal målgruppe.

Hvidstensgruppen blev en succes, på trods af de harske anmeldelser, fordi der stadigvæk er en stor og bred interesse for Anden Verdenskrig - især med en dansk indgangsvinkel. Mine gamle forældre, der aldrig går biografen, var fx inde at se den. Men de kunne da aldrig drømme om at gå ind at se en film om en væddeløbshest. Historien har simpelthen ikke samme brede appel som Hvidstensgruppen.
"Don't step on it - it might be Lon Chaney!"
Gravatar

#9 wimmie 10 år siden

Jeg ved heller ikke lige hvem den henvender sig til; åbenbart ikke børn, unge...københavnere... ;)
Jeg kender kun Tarok af omtale - heste siger mig absolut intet og en film om heste skal virkelig have et interessant plot for at kunne få mig til at se den - og da slet ikke i biografen.


Op på hesten igen Grasten...lad være med at hænge sådan med mulen :p


"he won the Nobel Prize for inventing the artificial appendix.”
Gravatar

#10 JesperW.Lindberg 10 år siden

Lær det Regner G., din skide vendekåbe, løgnagtige svindler, og backstapper!!!! *got it all out* ;-)

Og husk nu lige, at Anne-Grethe Bjarup Riis er glad for de dårlige anmeldelser ;-) Tal om et menneske der skærmer sig bag enhver mulig forsvarsmekanisme, om det så er råberi, benægtelse, eller step-dans!

Skriv ny kommentar: