Af: Mikkel Abel | Udgivet: 2014-05-27

Sommeren er tyvstartet og nye film skal selvfølgelig nydes i biografen. Her bydes der på ungdommelig cancer-kærlighed samt en intens køretur igennem England. Er man mere til kulsort humor, står Michael Fassbender klar til at give den som mystisk rockstjerne. Sommer-blockbustersæsonen er for alvor skudt i gang. Her kan Tom Cruise opleves i storladet science-fiction, hvor han må dø igen og igen. Søger man mere at få rørt lattermusklerne, så er efterfølgeren til en af de seneste års helt store komediesuccesser på programmet. Filmz guider her til fem film, du skal se i biografen i juni.


5. En Flænge i Himlen

Filmen bygger på bestselleren af samme navn og fortæller historien om de to unge, Hazel og Gus, der danner et tæt venskab, som senere udvikler sig til en romance. Fælles for dem er, at de begge altid er klar med kløgtige kommentarer, men også at de begge lider af kræft. Hazels tro følgesvend er hendes ilttank, mens Gus bærer et proteseben. De to venner er dog fulde af gå-på-mod, og selv imod svære odds drager de på en uforglemmelige rejse. Det unge stjerneskud Shailene Woodley, som senest var aktuel i “Divergent”, kan ses i hovedrollen som Hazel. Det lader til, hun for alvor er ved at finde fodfæste i Hollywood.


4. Locke

At være stresset i trafikken får helt ny betydning i denne hæsblæsende køretur fra Birmingham til London. Filmen omhandler Ivan Locke, spillet af “The Dark Knight Rises”-stjernen Tom Hardy, der har arbejdet hårdt for at opnå succes i livet. Da det endelig begynder at se fornuftigt ud, modtager Locke en dag et mystisk telefonopkald, som vil kaste ham ud i et ræs imod tiden og ændre hans liv for altid – og muligvis fuldkommen ødelægge det. Filmen bemærker sig ved at være seneste forsøg på en one-location-spændingsfilm, der tidligere er set i film som “Buried”, “Phone Booth” og “Open Water”. Her er det kun Tom Hardy, som optræder i billedet kørende i sin bil. Kør!


3. Edge of Tomorrow

Tom Cruise gør sig i hovedrollen i denne måneds helt store sats. Filmen er baseret på den populære japanske roman “All You Need Is Kill”, og elsker du film som “Source Code” og “En Ny Dag Truer”, er det her, du skal kigge, da Tom Cruise må dø igen og igen i løbet af én dag, før han kan finde ud af, hvordan jorden skal reddes. Med instruktion fra manden bag “The Bourne Identity”, Doug Liman, kan der forhåbentlig forventes stramt koreograferet action med masser af tempo.


2. 22 Jump Street

I 2012 kom filmen, der byggede videre på kultserien “21 Jump Street”, som i sin tid sendte Johnny Depp mod stjernestatus. Filmen viste sig som en overraskende stor succes og nu, to år senere, er en efterfølger klar. Channing Tatum og Jonah Hill samt resten af holdet vender alle tilbage. I stedet for high school må de gå undercover på et college i denne omgang. Det evigt ungdommelige makkerpar, Schmidt og Jenko, ser ud til at være lige så uduelige og forvirret som sidst, så varm du bare lattermusklen op, når der rundes op fra 21 til 22.


1. Frank

“Frank” ligner, hvad der kunne blive en af årets mest originale og mærkværdige filmoplevelser. Filmen omhandler den unge Jon, som for alt i verden gerne vil være rockstjerne. Drømmen kommer nærmere, da han støder på den excentriske og karismatiske sanger Frank – Jon får en plads i hans band. Superstjernen Michael Fassbender kan ses i titelrollen. Eller det er måske det forkerte ordvalg at bruge, da Fassbender nærmere kan høres og opleves. Karakteren Frank insisterer nemlig på konstant at bære en stor og rund papmachémaske. Selv når han spiser, sover og går i bad. Men hvorfor bærer han denne maske, og hvem er i virkeligheden denne mystiske Frank?

God tur i biografen!

Gravatar

#11 Brodersalsa 5 år siden

T. Nielsen (10) skrev:
Gider ikke se en af dem!


Det skal du!
Gravatar

#12 T. Nielsen 5 år siden

Ja ja, skal nok så.....Suk
Baby, it's cold outside
Gravatar

#13 Ericmase 5 år siden

"Frank"... Den ser vildt underholdene, random og skæg ud. Traileren er priceless, så jeg er helt enig i at den er den man nok bare SKAL se i Juni! :D
The Movie Nerd is here...
Gravatar

#14 steadi07 5 år siden

Morten Vejlgaard Just (7) skrev:
Klikker du på filmens titel på listen, så kommer du direkte til mere info om filmen - bl.a. premieredato :)


I know :) Også derfor, at det var en mindre klage. Min indre dovne hund ville foretrække, at jeg ikke skulle trykke ind på hver enkelt film for at se, hvornår i juni premiere var :)

Nå ja, ligesom #3 smutter jeg nok også en tur ind og ser "Transcendence". Kermode gav den positiv omtale, og det plejer som regel at være en udmærket garanti.

Skriv ny kommentar: