Michael Moore, der tidligere har stået bag film som “Roger & Me”, “Bowling for Columbine”, “Fahrenheit 9/11” og senest “Sicko”, fortæller nu, at han overvejer at droppe dokumentarfilmene til fordel for spillefilm.

Den kontroversielle instruktør, hvis næste film “Capitalism: A Love Story” omhandler finanskrisen, udtaler: ”Mens jeg har lavet denne film, har jeg tænkt på, at dette måske bliver min sidste dokumentar… eller måske i et stykke tid.”

Moore fortæller desuden, at han i løbet af de sidste par år har arbejdet på to manuskripter til spillefilm – en komedie og en mysteriefilm.

Selvom Moore primært er kendt for sine dokumentarfilm, har han tidligere lavet komedien “Canadian Bacon” fra 1995, som havde John Candy i hovedrollen. Filmen handler om, hvordan den amerikanske præsident bliver overtalt til at starte en kold krig med Canada for derigennem at styrke sin popularitet.

Se også: [url=Teaser-trailer til Michael Moores nye film]Teaser-trailer til Michael Moores nye film[/url].Vis kommentarer (47)
Gravatar

#1 region 2 killer 12 år siden

Canadian Bacon sucks.
Jaws 3 makes Jaws 2 look like Jaws and if Jaws: The Revenge hadn't surfaced to make Jaws 3 look like Jaws 2, Jaws 3 would have been known as the bigge
Gravatar

#2 filmz-Megan Fox 12 år siden

Synes nu den var meget sjov.
Gravatar

#3 Tommy Kristensen 12 år siden

"Canadians are always dreaming up a lotta ways to ruin our lives. The metric system, for the love of God! Celsius! Neil Young!"
Gravatar

#4 MOVIE1000 12 år siden

jeg har ingen ide om hvordan de film vil være måske i retning af noget med The Truman show, men jeg skal helt sikkert se den/dem som han laver.
The earth is not a cold dead place, this is not a cold dead place.
Gravatar

#5 Nicki52 12 år siden

Kunne bedst lide Sicko, da den, efter min mening, var mest interresant. Den gav mig et indblik i hvordan det er i USA rent sygemæssigt. Jeg vil gerne bo i USA, men så skal jeg være rig hvis jeg bliver syg eller kørt over med de priser.

Men ang. han stopper med at lave dokumentarer, er både godt og skidt. Det er dårlige er nok så får vi ikke mere basisviden om forskellig ting, og den gode er, så behøves jeg ikke at glo på ham længere, når han er bag linsen, ikke foran.
Tror ikke han begynder at lave action film med CGI-effekter. Tror mere på han vil lave noget der er baseret på rigtige begivenheder, ikke nogen overnaturlig gyser, actionfilm eller komedie. Men jeg glæder mig til at se hvad han finder på. Det vil være godt hvis han laver en film der foregår i Danmark, for hvad Danmark angår, bliver de sjældent nævnt i amerikanske projekter.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#6 jesperhp 12 år siden

De fleste af hans dokumentarer er ret fede, men man kender ligesom hans skabelon nu, så for mig at se, kunne det være spændende, hvis han prøver kræfter med spillefilm igen.
Gravatar

#7 Kruse 12 år siden

Han dokumentarfilm gør alligevel brug af mange af virkemidlerne fra spillefilm til at manipulere, så overgangen bliver nok ikke så svær for ham.
"Dave, this conversation can serve no purpose anymore. Goodbye."
Gravatar

#8 Tommy Kristensen 12 år siden

Basisviden er måske ikke ligefrem et ord jeg vil have valgt, men manden er en genial manipulatør - og han skal have stor ros for at skabe en masse debat.
Gravatar

#9 Nicki52 12 år siden

Tommy Kristensen (8) skrev:
Basisviden er måske ikke ligefrem et ord jeg vil have valgt, men manden er en genial manipulatør - og han skal have stor ros for at skabe en masse debat.

Nej, jeg følte også da jeg skrev det, at det var et forkert ord, men kunne ikke finde på anden.
"I haven't told you everything..." Sophia Maguire fra "The Event"
Gravatar

#10 tranberg 12 år siden

Det lyder meget spændende. Det vil dog være synd, hvis han slipper alle sine politiske og humanistiske dagsordner til fordel for en billig underholdningsværdi.
Jeg ser gerne han angriber emner via. fiktionen, men helt at falde hen til Hollywood-cheep-thrills.
Han må ikke slippe den han er.
The end is closest to the beginning

Skriv ny kommentar: