I sidste uge forlød det, at Christopher Nolan havde især fem instruktører i kikkerten til at stå bag kameraet på den kommende nye “Superman: Man of Steel”: Tony Scott, Matt Reeves, Jonathan Liebesman, Duncan Jones og Zack Snyder.

Men ifølge Heat Vision er listen over potentielle kandidater længere endnu. Ben Affleck – som efter “The Town” er blevet et populært navn hos Warner Bros. – skulle have mødtes med Nolan, men skulle af ikke oplyste årsager ikke længere være på listen.

Se også: Christopher Nolans liste over mulige “Superman”-instruktører.

Derimod skulle Darren Aronofsky være blandt Nolans mulige valg til jobbet. Aronofsky har tidligere stået bag filmene “Requiem for a Dream”, “The Fountain”, “The Wrestler” og den kommende “Black Swan” – der alle må siges at være i en noget anden genre end et stort anlagt projekt som “Superman: Man of Steel”.

Dog var Aranofsky tidligere tilknyttet superheltefilmen “Watchmen”, før Zack Snyder løb med tjansen, og på et tidspunkt var han endda på tale til at instruere en film baseret på Frank Millers tegneserie “Batman: Year One”, som Filmz skrev om helt tilbage i 2002.

Se også: Trailer til Darren Aronofskys “Black Swan” med Natalie Portman.Vis kommentarer (21)
Gravatar

#1 Guido 11 år siden

Uh, en Superman film uden overdreven brug af computereffekter? Me likey-likey!
Let's get down to brass tacks. How much for the ape?
Gravatar

#2 Lord Beef Jerky 11 år siden

Det kunne være fremragende.. .er lidt ked af, at RoboCop blev droppet, men dette ville være en fin erstatning for Aronofsky. Jeg kunne i hvert fald godt tænke mig, at se ham takle en actionpræget film.
"Avatar blev skrevet flere år før Pocahontas, og dermed (forhåbentlig indlysende) også før Irak krigen"
Gravatar

#3 Hr. Nielsen 11 år siden

Guido (1) skrev:
uden overdreven brug af computereffekter


Hvilken effekter skal de så bruge? Bare navnet SUPERman indbyder sgu da til overdrivelse!!!! For min skyld kan de overdrive alt det de vil, så længe historien er god og godt fortalt og karaktererne fænger en. Det er det der betyder noget og intet andet!
I have my principles - And if you don't like them, I have others
Gravatar

#4 Eraserhead 11 år siden

Kunne slet ikke forestille mig ham lave Superman. Håber han dropper det og laver noget der passer mere til hans stil, og lader alle Hollywood-tosserne om at lave Superman. Det er nok mere noget for dem.
Gravatar

#5 Patriarch 11 år siden

Måske ville Nolan høre om Affleck ville spille Superman ;)
“Extraordinary claims require extraordinary evidence.”
Gravatar

#6 filmz-Utyske 11 år siden

#5 -

Hah, det er faktisk en ganske sjov idé.
De har ikke opfundet mange skarpe knive.. i skuffen og så er de jo ikke særlig stærke. De er skæve og vinde.. af fuld.
Gravatar

#7 KeepEvolving86 11 år siden

#5 Affleck can't act for sure...Håber at de beholder Routh, for som sagt skal han bare guides i den rigtige retning og ikke bare ligne Kal-el. Darren Aronofsky lyder meget interesant imo. Men tror på at Nolan træffer det rigtige valg i sidste ende og at det nok skal blive godt :)
Gravatar

#8 Twister 11 år siden

Jeg synes også at Aronofsky som instruktør på den næste superman film lyder som en interessant ide. Som jeg også meldte ud under sidste superman-nyhed så kunne det være fedt at se en ny fortolkning af superman-myten. Ikke at den klassiske version ikke er god, men der har allerede været en række gode film der tog den klassiske superman-vej (Superman the movie var enestående, Superman II var rigtig god og Superman Returns er udmærket imo). Derfor er det på tide der bliver prøvet noget nyt :)
“I should say that I was a visual person. I experience with my eyes and never, or rarely, with my ears...to my constant regret.” - Fritz Lang
Gravatar

#9 filmzkim 11 år siden

Me like :')
Gravatar

#10 Guido 11 år siden

Thomas Nielsen (3) skrev:
Hvilken effekter skal de så bruge? Bare navnet SUPERman indbyder sgu da til overdrivelse!!!! For min skyld kan de overdrive alt det de vil, så længe historien er god og godt fortalt og karaktererne fænger en. Det er det der betyder noget og intet andet!


Nu siger jeg det mere fordi, Aronofsky er kendt for at lave film med så få computer-effekter som muligt. Han har selv udtalt, at overdrevent brug af CGI ødelægger de fleste film. Dette giver jeg ham ret i. Og derfor kunne det være fedt at se en anderledes udgave af Superman. Ville være spændt på at se, hvordan han kunne kringle opgaven. Han er trods alt en af mine yndlingsinstruktører.
Let's get down to brass tacks. How much for the ape?

Skriv ny kommentar: